LÄNGELMÄEN TILA

virtuaalitalli vuodesta 2018

Tervetuloa!

Längelmäen ratsastuskoulu on kesäkuussa 2018 alkunsa saanut piirretty virtuaalitalli, joka sijaitsee Nuorgamin pikkukylässä, lähellä Norjan rajaa. Tallia ympäröivät kallioiset, kumpuilevat laidunmaat, arktiset tundrat, havumetsät, laajat tunturikoivikot sekä puurajan yläpuolelle kohoavat lumihuippuiset tunturit. Tuntureiden välissä kiemurtelee lukuisia jokia sekä puroja, jotka ovat lähtöisin korkeista tuntureista.

Längelmäen ratsastuskoulun tilat ovat modernit ja valoisat. Koneellisesti ilmastoidusta tallirakennuksesta löytyvät tilat ja karsinapaikat kahdellekymmenelle hevoselle. Ratsastusta varten löytyy hyväpohjainen kenttä, monipuolisia maastoja sekä lämmitetty maneesi katsomoineen ja kahvioineen.

Tarjoamme kävijöillemme laadukasta ratsastuksenopetusta, eritasoisia hoitohevosia, karsinapaikkoja yksityisille hevosille sekä viihtyisät puitteet mielekääseen harrastamiseen. Järjestämme myös vuoden kaikkina aikoina ratsastustunteja, kilpailuita, leirejä, vaelluksia sekä erilaisia tapahtumia, jotka ovat avoinna myös ulkopuolisille.

 

Ystävällisin terveisin,  

Navigaatio

Heidi

AJANKOHTAISTA

00.00.0000

text text text text text

Päivitetty viimeksi kesäkuussa 2018

Tallin kaikki

hevoset etsivät

hoitajaa!

Uusimmat kuvat

virtuaalitalli | sim-game stable
kaikki sivuilla oleva materiaali © VRL-14527

Tervetuloa!

Längelmäen tila on kesäkuussa 2018 alkunsa saanut piirretty virtuaalitalli, joka sijaitsee Nuorgamin pikkukylässä, lähellä Norjan rajaa. Tallia ympäröivät kallioiset, kumpuilevat laidunmaat, arktiset tundrat, havumetsät, laajat tunturikoivikot sekä puurajan yläpuolelle kohoavat lumihuippuiset tunturit, joiden välissä kiemurtelee lukuisia jokia sekä puroja.

Längelmäen tilat ovat modernit ja valoisat. Koneellisesti ilmastoidusta tallirakennuksesta löytyvät tilat ja karsinapaikat 21 hevoselle ja poneille. Ratsastusta varten löytyy hyväpohjainen kenttä, monipuolisia maastoja sekä lämpöeristetty maneesi katsomoineen ja kahvioineen.

Tarjoamme kävijöillemme laadukasta, mutta pienimuotoista ratsastuksenopetusta, eritasoisia hoito- ja vuokrahevosia, karsinapaikkoja yksityisille sekä viihtyisät puitteet mielekääseen harrastamiseen. Järjestämme myös vuoden kaikkina aikoina kilpailuita, leirejä, vaelluksia sekä erilaisia tapahtumia, jotka ovat avoinna myös ulkopuolisille.

 

Ystävällisin terveisin,  

Heidi

(VRL-14527)

AJANKOHTAISTA

20/01/2019

Muutoksen tuulia, käykääs tsekkaamassa foorumi

20/10/2018

Yksityishaku on saatu viimein päätökseen, yksäritallin puolelle muuttivat; Iitu & Cudny, Kiia & Toru sekä Siiri & Noppa. Tervetuloa!

Lue vanhoja päivityksiä

Päivitetty viimeksi tammikuussa 2019

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now