Tervetuloa!

Längelmäen ratsastuskoulu on kesäkuussa 2018 alkunsa saanut piirretty virtuaalitalli, joka sijaitsee Nuorgamin pikkukylässä, lähellä Norjan rajaa. Tallia ympäröivät kallioiset, kumpuilevat laidunmaat, arktiset tundrat, havumetsät, laajat tunturikoivikot sekä puurajan yläpuolelle kohoavat lumihuippuiset tunturit. Tuntureiden välissä kiemurtelee lukuisia jokia sekä puroja, jotka ovat lähtöisin korkeista tuntureista.

Längelmäen ratsastuskoulun tilat ovat modernit ja valoisat. Koneellisesti ilmastoidusta tallirakennuksesta löytyvät tilat ja karsinapaikat kahdellekymmenelle hevoselle. Ratsastusta varten löytyy hyväpohjainen kenttä, monipuolisia maastoja sekä lämmitetty maneesi katsomoineen ja kahvioineen.

Tarjoamme kävijöillemme laadukasta ratsastuksenopetusta, eritasoisia hoitohevosia, karsinapaikkoja yksityisille hevosille sekä viihtyisät puitteet mielekääseen harrastamiseen. Järjestämme myös vuoden kaikkina aikoina ratsastustunteja, kilpailuita, leirejä, vaelluksia sekä erilaisia tapahtumia, jotka ovat avoinna myös ulkopuolisille.

 

Ystävällisin terveisin,  

Navigaatio

esittelyt

toiminta

foorumi

Heidi

AJANKOHTAISTA

00.00.0000

text text text text text

Päivitetty viimeksi kesäkuussa 2018

Tallin kaikki

hevoset etsivät

hoitajaa!

Uusimmat kuvat

Sukutaulu näkyy vain kolmanteen polveen asti

Sukutaulu näky vain kolmanteen polveen asti

Sukutaulu näky vain kolmanteen polveen asti

Sukutaulu näky vain kolmanteen polveen asti

Sukutaulu näky vain kolmanteen polveen asti

Sukutaulu näky vain kolmanteen polveen asti

Sukutaulu näkyy vain kolmanteen polveen asti

virtuaalitalli | sim-game stable
kaikki sivuilla oleva materiaali © VRL-14527

Mr. Eepos

virtuaalihevonen

Kutsutaan nimellä Eepos

Tilastohevonen, ruuna

Mustanruunikko, 158 cm

s. 08.06.2008, Suomi / 10- vuotias

Ko: HeB, Re: 100cm

Yleispainotteinen, tuntikäytössä

Kasvattaja Iivo M.

Omistaa Längelmäen ratsastuskoulu (VRL-14527)

Hoitopäiväkirja

Eepoksen ostin heinäkuussa 2018 ratsastuskoululta, joka oli lopettamassa toimintaansa. Vaikka ruuna olikin luonteensa puolesta vähän kysymysmerkin alla, niin oli se kuitenkin loppujen lopuksi niinkin kiva, että pakkohan se oli ostaa. Eepoksen entinen omistaja totesikin hauskasti että "onhapan ainakin haastetta" - ja niihän siinä on.

 

Kaikille hapanta naamaa näyttävä Eepos ei ihastuta heti ensinäkemällä. Se on ärhäkkä luimija, joka koettelee usein kanssaihmisten hermoja ja livistää työnteosta aina, kun saa siihen mahdollisuuden. Ruunalla on lapsenomainen tarve testata rajojaan ja kapinoida vastaan. Siksi sen kanssa tuleekin olla määrätietoinen ja periksiantamaton.

Ratsastaessa Eepos menee sieltä, mistä aita on matalin. Ruuna käyttää häikäilemättömästi hyväkseen ratsastajan heikkouksia, eikä tee tippaakaan enempää mitä pyydetään. Siispä ratsastajan on tehtävä tosissaan töitä, jotta saa Eepoksen parhaat puolet esiin.

Esteillä Eepos muuttuu epävarmaksi, mutta tykkää kyllä hypätä. Esteiden ollessa liian vaikeita, alkaa se yleensä possuilemaan, kieltelemällä ja pudottelemalla puomeja.

Sukutaulu

i. 

e. 

ii. 

 


ie. 


 

ei. 

 


ee. 

 

iii. 

iie. 

iei. 

iee. 

eii. 

eie. 

eei. 

eee.

Sukutaulu näkyy vain kolmanteen polveen asti

Kilpailukalenteri

Ei vielä yhtään kilpailua

Kuulumiset

09.07.2018 - Eepos muutti Längelmäen ratsastuskouluun

LÄNGELMÄEN RATSASTUSKOULU

virtuaalitalli vuodesta 2018

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now